اخبار داغ
  از حیثیت مجلس دفاع کنید
 بازنشستگان توان گذران زندگی خود را ندارند
 ساماندهی کارکنان دولت با جدیت پیگیری شود
 مردم منتظر اقدام در پرونده فساد واردات چای هستند
 عضو ناظر مجلس در شورای رقابت انتخاب شد
 ارقام تحقق ناپذیر در بودجه وجود ندارد
 کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 حاضران در فیلم غیراخلاقی گیلان بازداشت شدند
 نیروهای طرحی دوران کرونا تعیین تکلیف شود
 به معیشت مردم توجه شود
 مدیر کل آژانس نباید احساسی موضع‌گیری کند
 دولت ساخت مسکن را در اولویت کاری خود قرار دهد
 مجلس به دنبال رفع تبعیض حقوق بازنشستگان
 به تعداد نمایندگان مجلس اضافه می‌شود؟
 شناسایی حدود ۱۱۰ هزار خانه برای دریافت مالیات
 امنیت روانی جامعه را به خطر نیاندازید
 صف‌های سوخت‌گیری در تهران جمع شد؟
 این خانوارها مسکن رایگان می‌گیرند
 پاسخ قالیباف به رئیس سازمان برنامه و بودجه
 هیچ برنامه‌ای برای زمان‌بندی قطع برق وجود ندارد!
دیگر رسانه ها
 ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور
 دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بازنگری کند
 گرانی برای مردم مشکل ساز شده است
 عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف می‌شود
  کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 بستر ایجاد اشتغال برای جوانان فراهم شود
  اعتیاد اینترنتی کودکان را جدی بگیرید
  سال آینده فشار مالیاتی بر مردم نداریم
 صادرات پیاز و گوجه فرنگی به زودی محدود می شود
 سهمیه سوخت این خودروها قطع می‌شود
 افزایش ۳۰ درصدی حقوق تورم را تشدید می‌کند
 مردم تهران زباله نفس می‌کشند
 خودروهای وارداتی فوتبالیست ها پلاک نمی شوند!
 به سمت حذف «کنکور» می‌رویم
 اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
 مدیرعامل چای دبش اختلاسگر نیست!
 نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند
 باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود
 ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم
 واردات کالاهای تحریمی تسهیل شد
سرویس :  جامعهارسال به دوستان ارسال به دوستان نسخه چاپی
شناسه خبر:  606سه شنبه 14 اردیبهشت 1400   |   22:16:30
محمدبیگی:

 توزیع رایگان واکسن کرونا، مورد تاکید دولت و مجلس

دبیرکمیسیون بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی با بیان این که توزیع رایگان واکسن کرونا، مورد تاکید دولت و مجلس است، گفت: نظارت بر توزیع واکسن کرونا مطابق اولویت بندی با حضور وزیر در کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی مجلس تاکید شده است.
به گزارش صندلی سبز؛ فاطمه محمدبیگی با اشاره به شرایط کرونایی کشور و ‌آخرین وضعیت تولید واکسن در کشور گفت: دانش تولید واکسن کرونا در کشور با یک جهش مواجه است و به تولیدات خوبی دست یافتیم به‌طوری که امروز جزو ۶ کشور دنیا هستیم که فناوری‌های جدیدی در این حوزه در حال حاضر ایجاد کرده و در آینده نه‌تنها تولیدکننده بلکه صادرکننده واکسن کرونا نیز خواهیم بود.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به بازدید میدانی اعضای کمیسیون از چند مرکز تولید واکسن گفت: در این بازدیدها مشخص شد که با تلاش شبانه‌روزی، این مراکز در حال نصب دستگاه‌های تولید واکسن و تکمیل چرخه فرآوری تولید بیولوژیک واکسن هستند.

نماینده مردم قزوین در مجلس افزود: خوشبختانه واکسن «کووایران برکت» از روز گذشته در ایران در حال تزریق به داوطلبان  است و در روزهای آینده یک‌میلیون دوز از این واکسن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه مقرر شده در ماه ابتدا ۳ میلیون و در ادامه ۱۲ میلیون دوز از واکسن کرونا کووایران برکت در کشور تولید شود، افزود: اکنون در فاز سوم مطالعات انسانی واکسن هستیم و در صورت موفقیت پیش‌بینی می‌شود از خردادماه امسال وارد واکسیناسیون وسیع‌تر در کشور شویم.

۱۹ شرکت داخلی درحال تحقیق و تولید واکسن کرونا هستند
محمدبیگی با اشاره به دیگر اقدامات شرکت‌های تولید واکسن کرونا که مراحل تست بالینی را طی می‌کنند، گفت: این شرکت‌ها در حال آماده‌سازی واکسن با دوزهای بالا هستند و نتایج موفقیت‌آمیزی را کسب کرده‌اند. هم‌اکنون ۱۹ شرکت داخلی تولید واکسن در حال تحقیق، تولید و آمادگی برای تولید انبوه هستند و به نظر می‌رسد  به‌زودی شاهد اتفاق‌های خوبی در موضوع واکسن کرونا خواهیم بود.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه راه برای تولید و خرید واکسن در کشور باز است، افزود: خرید و پیش‌خرید واکسن از کشورهایی مانند روسیه، کوبا، هند و چین که به آن‌ها اطمینان داریم انجام شده است.

محمدبیگی با اشاره به اینکه در همه دنیا ملت‌ها درگیر شیوع ویروس کرونا هستند و نیاز مبرم به واکسن دارند، گفت: به دلیل شرایط نامناسبی که در دنیا وجود دارد، کشورها به دنبال تامین واکسن مورد نیاز برای خود هستند و بعضی از کشورها به توافقات خود عمل نمی‌کنند.

نماینده مردم قزوین با بیان اینکه آنچه که برای ما مهم است قوی کردن بازوهای داخلی کشور است، ‌تصریح کرد: در دنیا فقط ۲۷ کشور دسترسی واقعی به واکسن دارند و سایر کشورها بیشتر فازهای انسانی سایر کشورها را تست می‌کنند و خوشبختانه با عزتی که در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، اجازه ندادیم که حتی یک ایرانی مورد آزمایش فازهای آزمایشی واکسیناسیون دیگر کشورها قرار بگیرد.

وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار نفر از مردم برای فاز دوم آزمایشات انسانی واکسن ایرانی گفت: در روزهای گذشته شاهد بودیم که دکتر «حسین شهریاری» رییس کمیسیون بهداشت مجلس و خانم دکتر «مینو محرز» عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا با اطمینان با واکسن کووایران برکت نسبت به واکسینه شدن خود اقدام کردند که این نشان از اقتدار تولیدات علمی داخلی کشور است.

نماینده مردم قزوین با تاکید بر اینکه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در روزهایی کرونایی نظارات کامل میدانی خود را دنبال می کند، گفت: نظارت بر چگونگی توزیع واکسن نیز در دستور کار کمیسیون است و در نشستی که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد بر توزیع رایگان واکسن و مطابق اولویت بندی افراد تاکید شد.
محمدبیگی ادامه داد: وزارت بهداشت نیز پروتکل‌های ویژه‌ای را آماده کرده و قرار است با متخلفانی که نسبت به فروش واکسن اقدام می‌کنند، برخورد شود.
دبیر کمیسیون بهداشت مجلس درباره اینکه چه زمانی را برای واکسیناسیون همه مردم ایران پیش‌بینی می‌کنید، گفت: آنچه در برآورد جهانی دیده شده نشان می‌دهد در ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد از مردم جهان واکسینه می‌شوند. علت این موضوع فرآیند بیولوژیک تولید واکسن است. البته خطوط تولید واکسن در کشور بیشتر شده ولی با توجه به اینکه امسال فازهای بالینی آزمایش‌ها را طی می‌کنیم، نمی‌توان برای واکسیناسیون همه مردم قول قطعی داد.

واکسن راه حل نهایی کووید ۱۹ نیست بلکه عمل به شیوه نامه‌ها راه حل اصلی است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: هند به رغم اینکه بزرگترین تولیدکننده واکسن کرونا در دنیا است، آمار بسیار بالای ابتلا و فوتی داشته است. به عبارتی دل بستن صرف به واکسن درست نیست و باید شیوه‌های نامه‌های بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ‌ غربالگری هوشمند را در کنار واکسیناسیون انجام دهیم که همه این موارد در کنار هم سبب از بین رفتن بیماری می‌شود.

وی تاکید کرد: کشورهای دارای واکسن مانند آمریکا، انگلستان و هند به رغم اینکه در تولید واکسن در جایگاه بالایی قرار دارند،   در صدر بیشترین مرگ و میر کرونایی قرار دارند.
محمدبیگی با بیان اینکه میزان ایمنی که برای واکسن‌ها در نظر گرفته شده است حدود ۶ ماه است، گفت: واکسن‌ها نیاز به دوز یادآور دارند که باید هر ۶ ماه یک بار تهیه شود. همچنین عوارض حساسیت زای واکسن‌ها نیز باید در نظر گرفته شود تا در نهایت همه مردم واکسینه شوند. اما بازدید میدانی نمایندگان مجلس نشان می‌دهد که کشور ما چرخه خوبی را برای تولید و واکسینه کردن طی می‌کند.

نماینده مجلس یازدهم درباره شائبه‌ای که درمورد واکسینه شدن نمایندگان مجلس مطرح است، خاطرنشان کرد: اغلب نمایندگان ما هنوز واکسن نزده‌اند و صبر کرده‌اند که واکسن ایرانی به تولید انبوه رسیده و نیز پس از مردم واکسینه شوند. حتی بنده و اغلب اعضای کمیسیون بهداشت که عضو نظام پزشکی هستیم به رغم اینکه نوبت واکسینه شدن نیز داشتیم از انجام آن صرف نظر کردیم و بعد از واکسینه شدن همه مردم اقدام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: واکسن راه حل نهایی کووید ۱۹ نیست آنچه مهم است مورد توجه قرار دادن مجموعه همه اقدامات سلامت محور از جمله رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است.
ایمیل مستقیم:   info@sandalisabz.ir
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: *
ایمیل:
کد: *
 
     
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
   
اینستاگرام صندلی سبز
 درباره ما | تماس با ما | پیوندها | آرشیو | RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صندلی سبز است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
© 2015 sandalisabz professional news site. All rights reserved